.

Fördelar med Netzilla!

Smarta produkter till schyssta priser! Netzilla levererar lösningar till dina vardagsproblem!
Vi på Netzilla är övertygande om att världen hade varit en lite bättre plats om man bara hade haft rätt pryl vid rätt tillfälle.
Därför arbetar vi hårt för att erbjuda produkter som underlättar vardagen till riktigt bra priser och med blixtsnabb leverans.

Netzilla ger dig:

Blixtsnabb leverans, fri frakt och 30 dagars öppet köp!

Hur roligt är det att spendera timmar för att hitta det bästa priset på den där smartklockan bara för att upptäcka att det inte skiljer något efter att fraktkostnaden är tillagd?
Hos oss på Netzilla betalar du det som står på produkten enbart, frakten är alltid gratis.
Vi finns i Helsingborg och alla våra produkter skickas direkt från vårt lager och hem till dig. Inga krångliga mellanhänder som försenar leveranser eller höjer ditt pris.
Vi är en certifierad e-handel som använder SSL-kryptering på hela vår hemsida och hanterar persondata enligt EU-direktiven.

Enkelt, snabbt och alltid fraktfritt!

Miljöansvar

Återvinning av elektronik

Vi är stolt medlem hos El-Kretsen som jobbar med insamling och återvinning av elektronik och batterier. El-Kretsen är ett nationellt godkänt insamlingssystem som arbetar utan vinstintresse.

Återvinning

Vi sätter stort fokus på återvinning och ser till att detta görs på vårt egna lager. Vi arbetar med NSR Helsingborg för återvinning av vårt avfall.

test